Serveis AE Sant Andreu

L’Associació Esportiva Dte. IX Sant Andreu promou l’esport i les activitats de lleure per l’administració pública, centres d’ensenyança, AMPA’s, clubs, entitats privades i centres cívics de tots tipus, edats i sexe.

Gestió d'instal.lacions

Tenim una àmplia experiència en la gestió d’instal·lacions esportives, ja sigui integral o parcialment. L’AE Sant Andreu ofereix aquests serveis des de 1983. Actualment gestionem les instal·lacions del Poliesportiu Camp del Ferro a Sant Andreu, Poliesportiu de la Sagi a Sants, i d’altres pistes a Barcelona.

Gestió d’instal.lacions

Organització actes esportius

Tenim una gran experiència a l’hora d’organitzar actes esportius i recreatius amb motiu de campionats esportius, festivitats de barri, festes majors, finals de curs o cloendes.

Organització d’actes esportius

Serveis integrals per les escoles

Organitzem tot tipus d’activitats de lleure, esportives i lúdiques dintre o fora de l’horari escolar, adaptant-nos a les possibilitats i demandes de cada centre o AFA.

Serveis per escoles

Organització de lligues

Gestionem de forma integral tots els aspectes propis de la competició: Calendaris, classificacions, arbitratges, sancions, aplaçaments, etc… Amb tècnics altament qualificats.

Organització de lligues

Activitats de temporada

L’objectiu principal de les activitats de temporada és aconseguir que els infants es diverteixin al període de vacances i també  que realitzin activitat física, tot gaudint de l’esport

Activitats de temporada

Activitats Gent Gran

Les nostres activitats de Gimnàstica per a gent gran s’adapten també als espais de cada centre i a cada individu. Fem gimnàstica a diversos centres cívics i casals d’avis.

Activitats Gent Gran

Seccions esportives AE Sant Andreu

Hoquei, Judo, Patinatge i futbol sala. Aquestes son les seccions esportives que arrepleguen tots els esportistes que formen l’A.E. Sant Andreu.

Futbol Sala

A l’A.E. Sant Andreu tothom pot gaudir del Futbol Sala, més de 140 participants de totes les edats i sexes formen la secció de Futbol Sala. Vols venir?

Secció de Futbol Sala

Hoquei

L’equip femení va arribar a aconseguir cinc Campionats d’Espanya consecutius, algunes jugadores han arribat a disputar Mundials, i son reconegudes com a esportistes d’elit. Participa tu també!

Secció de Hoquei

Patinatge

Aquesta secció de l’A.E. Sant Andreu ha aconseguit guanyar campionats d’Espanya i d’Europa tant en parelles com individualment. Vols participar?

Secció de Patinatge

Judo

Des del principi s’han iniciat amb nosaltres nombrosos judoques que han assolit grans fites esportives. El Judo te una llarga tradició a la nostra entitat tot i estar inclòs recentment com a secció federada. Vols participar?

Secció de Judo

Activitats d’estiu de l’AE Sant Andreu

L’objectiu principal de les activitats d’estiu és aconseguir que els infants es diverteixin al període de vacances i també  que els infants realitzin activitat física, aprofitant per conèixer i practicar diferents esports ajudant-los a desenvolupar-se cultural i socialment.

Casals d'estiu

Als casals gaudirem de totes les activitats que es basaran en la pedagogia del Joc com a fil conductor ja que entenem el Joc com una necessitat vital a la infància.

Casals d’estiu

Campus esportius

Campus d’Estiu i Campus Olímpia per a nens i nenes de 3 a 17 anys. A tots els campus farem sortides setmanals. Esports principals que farem: Patinatge, Futbol Sala i Ball modern.

Campus esportius

Vols més informació?

ÚLTIMES NOTÍCIES AL NOSTRE BLOC

Fes una ullada a les últimes notícies de l’A.E. Sant Andreu i segueix-nos a les xarxes socials si vols sapiguer-ho tot sobre la nostra entitat.
AE Sant Andreu