Secció de Futbol Sala
A.E. Sant Andreu

Més de 350 participants des dels 6 anys fins a sèniors
Veure totes les seccions esportives

El futbol sala és l’activitat més destacada de l’entitat. El club és un dels històrics del futbol sala català i té més de 350 jugadors i jugadores des d’iniciació fins a amateur. De la mateixa manera que el patinatge, els diferents equips són usuaris habituals de la pista 1 i de la pista 3 del Poliesportiu Camp del Ferro.

DADES DE LA SECCIÓ
DE FUTBOL SALA

Més de 350 participants

La secció de Futbol Sala de l’A.E. Sant Andreu arreplega més de 350 participants que han aconseguit molts èxits esportius.

Molts èxits esportius

Aquesta secció de l’A.E. Sant Andreu ha aconseguit molts èxits esportius, arribant a tenir un equip sènior la Divisió d’Argent de Futbol Sala.

Futbolistes professionals

Dintre d’aquesta secció de l’Associació Esportiva Sant Andreu s’han format nombrosos esportistes, alguns dels quals han seguit la seva carrera com a futbolistes professionals.

Des de 6 anys a sèniors

La secció de Futbol Sala de l’A.E. Sant Andreu forma esportistes de totes les edats i categories, des dels 6 anys fins a sèniors.

Campionats de Catalunya

S’ha aconseguit ser finalista i semifinalista en diverses ocasions dels Campionats de Catalunya en categoria juvenil.

Molta tradició al barri

El Futbol Sala és un esport amb molta tradició al barri de Sant Andreu, per aquest motiu formem esportistes de totes les categories a dintre d’aquesta secció esportiva.

AFILIACIONS

Sant Andreu-Sagrera Associació Esportiva

Sant Andreu-Sagrera Associació Esportiva

El Sant Andreu-Sagrera Associació Esportiva, o també coneguda com a Futsal SAS, és el club que compta únicament amb un primer equip amateur de futbol sala. Aquest competeix al grup 2 de Primera Divisió Catalana, la segona màxima categoria a escala catalana.

El club porta, aproximadament, cinc anys afiliat a l’Associació Esportiva Sant Andreu, fet que li permet tenir seu al Poliesportiu Camp del Ferro i, més concretament, a la pista 3.

Club Futbol Sala les Glòries 2014

Club Futbol Sala les Glòries 2014

El Club de Futbol Sala les Glòries, fundat el 2014, és un dels clubs pioner del creixement del futbol sala femení.

L’any 2020, el CFS Glòries i l’AESA van arribar a un acord per iniciar una afiliació a partir de la temporada 2020-2021. Aquesta suposa un benefici mutu per ambdós parts, fomentant una notable millora del creixement esportiu i social, i sent la promoció del futbol femení la pedra angular del projecte.

Arran d’aquesta unió, el Poliesportiu Camp del Ferro s’ha convertit en la principal seu del CFS Glòries: els equips amateurs juguen i entrenen al poliesportiu, mentre que la resta de categories únicament disputen els seus partits com a local.

COL·LABORACIONS

Club Deportivo Concordia

Club Deportivo Concordia

El Club Esportiu la Concòrdia és una entitat sense ànim de lucre, dedicada a l’àmbit del futbol sala.

Va néixer l’any 1974 en la localitat de la Llagosta, al Vallés Oriental. Des de llavors ha tingut nombrosos equips femenins i masculins, tant en categories basi, com a sènior.

Actualment, el poble de la Llagosta, gaudeix del seu equip femení situat en la categoria de Divisió d’Honor Femení Catalana de futbol sala, la màxima a escala catalana.

Una petita-gran família, que abrigalla a les seves jugadores i acompanya en els seus partits, fent més visible aquest esport.

Gaudeix del Futbol Sala amb nosaltres.

Futbol Sala per tothom

A l’A.E. Sant Andreu tothom pot gaudir del Futbol Sala, més de 350 participants formen la secció de Futbol Sala. T’hi esperem!

Campionats i lligues

Els equips de Futbol Sala de l’A.E. Sant Andreu participen de forma regular a diferents campionats i lligues locals, comarcals i nacionals.

Casals i colònies a l'Estiu

L’Associació Esportiva Sant Andreu organitza i participa en casals i colònies d’estiu de Futbol Sala. Informa’t ara!

Participa als campus de futbol sala d’estiu 2024

Fes una ullada als campus de futbol sala de l’A.E. Sant Andreu
Vols veure tots els campus de 2024?

Futbol Sala Olimpia

Campus d’estiu Olimpia de futbol Sala.

Veure el campus

Futbol Sala Montsant

Campus d’estiu Montsant futbol sala.

Veure el campus

Últimes notícies de Futbol Sala al nostre bloc

Fes una ullada a les últimes notícies de la secció de Futbol Sala de l’A.E. Sant Andreu i segueix-nos a les xarxes socials si vols sapiguer-ho tot sobre aquesta secció de la nostra entitat.
Vols saber-ne més?


    A.E. Sant Andreu