Gestió d’instal·lacions
amb una àmplia experiència

Gestió d’instal·lacions esportives assumint tots els aspectes
Veure tots els serveis

L’A.E. Sant Andreu t’ofereix el servei integral de gestió d’instal·lacions esportives

Tenim una àmplia experiència en la gestió d’instal·lacions esportives, sigui integralment o parcialment. Al districte de Sant Andreu hem gestionat diferents instal·lacions esportives municipals, assumint tots els aspectes d’aquestes.

Realització projecte

L’A.E. Sant Andreu s’encarrega de la realització del projecte de gestió d’instal·lacions esportives.

Gestió administrativa

Ens encarreguem de la gestió administrativa de la teva instal·lació.

Elaboració del Pla Director

Ens encarreguem d’elaborar el Pla Director de l’equipament de la teva instal·lació esportiva.

Gestió Recursos Humans

L’A.E. Sant Andreu s’encarrega de la gestió de Recursos Humans.

Gestió econòmica

L’A.E. Sant Andreu s’encarrega de la gestió econòmica de la teva instal·lació, tenint en compte tots els aspectes.

Gestió recursos materials

Gestió dels recursos materials de la teva instal·lació esportiva.

Des de el 1983 al teu servei!

Casos d’èxit

Pavelló Poliesportiu Municipal La Sagí

 Carrer de Roger, 52, Sants-Montjuïc, 08028 Barcelona

Des del 2021 amb la inauguració del pavelló La Sagí al barri de Sants-Badal van começar les activitats al poliesportiu. El poliesportiu té un total de 2.165 metres quadrats i dues pistes.

Pel que fa a les activitats matinals d’aquest espai es duu a terme diariament un projecte destinat a l’accés d’activitats físiques per a tothom. Al llarg de tota la setmana exceptuant els caps de setmana diversos grups de gent gran duen a terme exercici físic. A més, els diferents centres escolars de la zona també duen a terme classes d’educació física al llarg de la setmana.

Per les tardes es duen a terme activitats físiques de diferents esports per part de diverses entitats. Els diferents esports que es realitzen a les instal·lacions són el bàsquet, handbol, vòlei, futbol sala i gimnàstica.

Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Comellas

Carrer de Neptú, 6, Gracia, 08006 Barcelona

Les instal·lacions del Poliesportiu Josep Comellas disposen d’una pista poliesportiva per realitzar-hi esports com ara el bàsquet, el voleibol o el futbol sala, entre d’altres. Hi ha dos vestuaris per a esportistes i un per a àrbitres.

L’edifici compta amb un espai reservat per direcció, un altre per recepció i una sala que pot esdevenir un escenari que pròximament s’habilitarà per poder-hi fer les reunions de les entitats. També hi ha un espai de graderia amb capacitat per un centenar persones.

A l’entrada hi ha un ascensor per poder baixar a la pista. És en aquesta planta inferior on trobem dos espais per desar el material esportiu i una zona de gimnàs.

A l’entrada hi ha màquines de vènding i el poliesportiu disposa de cortines divisòries per la pista, WC adaptats i un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA).

Pavelló Poliesportiu Municipal Camp del Ferro

Plaça Albert Badia i Mur, 1. 08027 Barcelona

El nou complex esportiu, dona resposta a una reivindicació que els veïns i les veïnes han estat fent durant molt de temps: l’adequació de nous espais municipals per a la pràctica esportiva.

Amb una superfície de 7.273m2 i una capacitat total per a 1.800 persones, el Camp del Ferro disposa de tres pistes poliesportives per a la pràctica de bàsquet, futbol, hoquei sobre patins o patinatge artístic, una sala polivalent, una sala de reunions i un bar.

És utilitzat principalment per les activitats regulars d’entitats esportives que realitzen els seus entrenaments i competicions de la temporada i les classes d’educació física dels centres educatius usuaris de la instal·lació.

Les activitats realitzades de dilluns a divendres, que principalment es corresponen als entrenaments, es realitzen en uns horaris estables reservats per cada entitat per tota la temporada.

Els caps de setmana principalment tenen lloc les competicions d’aquestes i els horaris poden ser més variables en funció dels calendaris i ocupació de l’equipament.

Pistes Poliesportives Municipals Parc de la Pegaso

C. Rovira i Virgili, 1, 08027

Amb la consessió des del 2018 de les renovades pistes municipals del Parc de la Pegaso, podem practicar diferents esports: amb dues porteries de futbol sala, quatre cistelles de bàsquet i un camp de vòlei amb xarxa. A més, comptem amb un equip de dinamitzadors tots els divendres, dissabtes, diumenges i festius.

Vine a gaudir de les activitats esportives, fes un ús lliure i reserva la pista fins i tot!

En aquestes pistes municipals tenen cabuda gran diferents activitats esportives, organitzades per nosaltres mateixos o per entitats del barri.

Utilitzada per diferents grups d’edats variades per fer ús de les diferents pistes i materials que s’hi troben. Els matins i les tardes que dinamitzem l’activitats acull diferents activitats regulars com el Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol,  etc.

Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera

Carrer Hondures 18 08027 Barcelona

La pista Poliesportiva la Sagrera és un equipament municipal de gestió comunitària amb l’objectiu principal de promoció de la pràctica d’esports com l’hoquei patins, futbol sala, patinatge artístic, etc. El foment de l’esport base i la pràctica en la fase formativa d’aquests esports, així com la participació inclusiva en activitats esportives i en organització d’esdeveniments i actes culturals del districte de Sant Andreu.

Amb l’ampliació de les instal·lacions de la pista poliesportiva actualment té 1 pista poliesportiva interior vallada i coberta preparada per la competició de futbol sala, patinatge artístic i hoquei patins, 1 pista poliesportiva exterior vallada preparada pels entrenaments de futbol sala, patinatge artístic i hoquei patins , 2 vestidors amb 2 compartiments per cadascun i uns lavabos.

Les principals pràctiques esportives que es duen a terme a la instal·lació són el futbol sala per part de l’entitat de l’A.E. Sant Andreu, i el Club Esportiu Sagrerenc, també es realitza hoquei sobre patins per part de dues entitats més, el Club Patí Independent i el Club Hoquei Claret.

A més, l’escola Joan Roca realitza gran part de les seves classes d’educació física a la pista poliesportiva.

IME Pavelló Municipal Francisco Calvo

Riera d’Horta 37-45, 08027 Barcelona

Antic Pavelló Municipal de Sant Andreu, el qual és gestionat des de fa més de 10 anys per la nostra entitat. És una instal·lació amb una pista central de 44×22, adaptada per qualsevol esport de sala, amb la possibilitat de dividir-se en 3 pistes petites preparades per bàsquet i futbol sala.

En aquesta instal·lació tenen cabuda gran diversitat d’esports i activitats culturals, organitzades per nosaltres mateixos o per entitats del barri.

Utilitzada als matins per escoles per realitzar les classes d’educació física, cada tarda acull activitats regulars com Futbol Sala, Bàsquet, Patinatge, Hoquei Línia, Hoquei Tradicional, Voleibol, Handbol, etc.  Així com activitats puntuals com vetllades de Kick-boxing i Boxa, Sopars d’entitats, Festivals de fi curs, Mítings polítics, etc.

Ens adaptem a cada centre!

Demana informació
    A.E. Sant Andreu