Serveis oferits per
l’A.E. Sant Andreu

Des de l’any 1983 al servei de l’esport i del lleure

T’oferim tots els serveis esportius i de lleure per la teva escola

L’Associació Esportiva Dte. IX Sant Andreu promou l’esport i les activitats de lleure per l’administració pública, centres d’ensenyança, AFA’s, clubs, entitats privades i centres cívics de tots tipus, edats i sexe.

Gestió d'instal.lacions

Tenim una àmplia experiència en la gestió d’instal·lacions esportives, ja sigui integral o parcialment. L’AE Sant Andreu ofereix aquests serveis des de 1983.

Gestió d’instal.lacions

Organització actes esportius

Tenim una gran experiència a l’hora d’organitzar actes esportius i recreatius amb motiu de campionats esportius, festivitats de barri, festes majors, finals de curs o cloendes.

Organització d’actes esportius

Serveis per escoles

Organitzem tot tipus d’activitats esportives i lúdiques dintre o fora de l’horari escolar, adaptant-nos a les possibilitats i demandes de cada centre o AFA. Realitzem la gestió integral de l’espai de migdia (menjadors escolars) bon dia i bona tarda (acollides)

Serveis per escoles

Organització de lligues

Gestionem de forma integral tots els aspectes propis de la competició: Calendaris, classificacions, arbitratges, sancions, aplaçaments, etc… Amb tècnics altament qualificats.

Organització de lligues

Activitats Gent Gran

Les nostres activitats de Gimnàstica per a gent gran s’adapten també als espais de cada centre i a cada individu. Fem gimnàstica a diversos centres cívics i casals d’avis.

Activitats Gent Gran

Activitats de temporada

L’objectiu principal de les activitats de temporada és aconseguir que els participants es diverteixin al període de vacances així com que realitzin activitat física.

Activitats de temporada

Des de el 1983 al teu servei!


    AE Sant Andreu